Мъж се удави в морето край Приморско

1
Установено е, че това е 54-годишен чешки турист
Установено е, че това е 54-годишен чешки турист Снимка: Dunavmost / Архив

Установено е, че това е 54-годишен чешки турист

Мъж се е удавил в морето край северния плаж в Приморско.

Около 14:20 часа вчера в Районното управление в Приморско е получено съобщение за открито тяло на мъж, удавен в района на пост №3 на Северния плаж в града. Веднага след получаването на сигнала, на мястото е изпратен екип от полицията, който е потвърдил находката.

След извършена проверка и идентификация, е установено, че жертвата е 54-годишен турист от Чехия. Тялото е транспортирано до отделението по съдебна медицина към Университетската многопрофилна болница за активно лечение - Бургас, където ще бъде извършена аутопсия за изясняване на точната причина за смъртта.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари