Мъж се самоуби в Бургас

0
Случайни минувачи са се натъкнали на тялото му в парк
Случайни минувачи са се натъкнали на тялото му в парк Снимка: БТА

Случайни минувачи са се натъкнали на тялото му в парк

Трагичен инцидент в парка на бургаските Минерални бани.

Тялото на мъж на средна възраст е открито в парка на бургаските Минерални бани, съобщават от Флагман.бг.

Случайни граждани са се натъкнали на неприятната находка.

Бърза реакция на спешните служби

Веднага след получаването на сигнала на телефон 112, на място са пристигнали екипи на полицията. Първоначалните данни сочат, че става въпрос за самоубийство. Мъжът се е обесил на дърво в парка, но клонът се е счупил и тялото е било открито на земята.

Подробности около инцидента

Според информацията, предоставена от източници на Флагман.бг, трагичният инцидент вероятно се е случил през нощта или рано сутринта. Възрастта на мъжа се оценява между 50 и 55 години. В момента на откриването му той е бил облечен с дънки и спортен суитчър. При него не са открити документи за самоличност.

Възможна връзка с местно събитие?

През последните два дни в района се е провел Метал фестивал. Властите все още не са установили дали починалият е бил сред посетителите на събитието или е местен жител, потърсил уединение в парка.

Продължаващо разследване

Полицията продължава работата по случая, като се опитва да установи самоличността на мъжа и обстоятелствата около трагичния инцидент. Очаква се допълнителна информация след приключване на първоначалното разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари