Мъж се бори за живота си след тежката катастрофа в центъра на София

1
Пострадалият е откаран в "Пирогов"
Пострадалият е откаран в "Пирогов" Снимка: Катастрофи в София / Радослав Стоянов

Пострадалият е откаран в "Пирогов"

Тежка катастрофа стана тази вечер в столицата на кръстовището между булевард "Тодор Александров" и булевард "Константин Величков". Автомобил, движещ се с висока скорост, се е блъснал в стълб на светофарна уредба. По първоначални данни автомобилът е самокатастрофирал, като към момента няма информация за участие на други превозни средства в инцидента.

Шофьорът на автомобила е в критично състояние и веднага е откаран в болница "Пирогов", където е настанен за спешна медицинска помощ, съобщи БНТ. Очевидци на мястото на произшествието съобщават, че ударът е бил изключително силен, а автомобилът се е смачкал до неузнаваемост. Части от превозното средство са се разпръснали по пътното платно, затруднявайки допълнително движението в района.

Веднага след катастрофата, екипи на "Пътна полиция" са пристигнали на място и са започнали да регулират трафика в участъка. Движението в района е временно блокирано, като се очаква разчистването на платното и възстановяване на нормалния трафик да отнеме известно време.

Причините за катастрофата се разследват, като се предполага, че високата скорост е основният фактор, довел до тежкия инцидент. Пътните условия към момента на катастрофата не са били особено неблагоприятни, а видимостта в района е била добра.

Служителите на реда призовават водачите да шофират с повишено внимание и да се съобразяват с пътните условия, особено в натоварените градски участъци. Очаква се допълнителна информация за състоянието на пострадалия шофьор, както и за евентуални други участници в инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Спонсор
    СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ, ПРОСТАЦИТЕ В КОЧИНАТА НИКОГА!
  • 0
    2
    Св.Петър
    Ела уруд луцефвр ще те чука!
  • 3
    1
    Йойо
    Хубавото е,че няма пострадали!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари