Мъж с тротинетка удари дете на пешеходна алея в Слънчев бряг и избяга

0
Инцидент се е случил на крайбрежната пешеходна алея срещу хотел "Астория"
Инцидент се е случил на крайбрежната пешеходна алея срещу хотел "Астория"

Мъж е с фрактура на тазобедрената става при инцидент с тротинетка в Бургас

Мъж с тротинетка удари дете на пешеходна алея в Слънчев бряг и избяга.

На 25 юли около 11:35 часа сутринта десетгодишно дете от Пловдив е било блъснато от електрическа тротинетка на крайбрежна пешеходна алея срещу хотел "Астория" в курорта Слънчев бряг. Инцидентът, при който детето е получило охлузни рани и контузия на дясната ръка, е станал на оживено място, посещавано от множество туристи.

Тротинетката е била управлявана от 43-годишен мъж от Несебър. Според информация от полицията, водачът се е движел с несъобразена скорост, което е довело до сблъсъка. След инцидента мъжът е напуснал мястото, без да уведоми и изчака органите на реда, но по-късно е бил установен от властите. Детето е откарано в Университетска многопрофилна болница за активно лечение - Бургас, където е прегледано и няма опасност за живота му.

Втори инцидент с електрическа тротинетка в Бургас: Мъж е с фрактура на тазобедрената става

Само няколко часа по-късно, около 13:48 часа, в Бургас е регистриран друг инцидент с електрическа тротинетка. На улица "Демокрация", 46-годишен мъж от града е загубил контрол над превозното средство и е паднал на пътното платно. В резултат на падането, мъжът е получил фрактура на дясната тазобедрена става.

Пострадалият е бил транспортиран до болница "Сърце и мозък", където е настанен в отделение ортопедия за лечение. Според информация от медицинските специалисти, състоянието му не е животозастрашаващо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Гражданин
    Днес поне четири случая на косъм да има ПТП с такива тротинетки .добре че водачите на МПС умишлено ги пропускат и внимаваха ама всичко си има граници тези младежи си правят каквото си искат знаят че не подлежат на наказание До кога държавата ще си затваря очите По скоро МВР. Моля ще има млади хора осъкатени и невини водачи на МПС без вина виновни .
  • 10
    3
    Спокоен
    Ще започнат саморазправи. Не е въпрос на "дали", а "кога". Преди десетина дни аха да се стигне до бой по Борисова. Тъпо е. Единия пребит, другия в затвора. Уреждайте ги тия неща, че става дума за човешки съдби.
  • 4
    2
    Забранете ги тротинетките
    в пешеходните зони.Не чакайте някой невинен да бъде осакатен или убит, заради интересите на фирмата производител и вносител . Прокурора от Русе да чете повече информация като тази и да върне човещината си. Бори се за тротинетките, що за човек.
  • 7
    1
    Еееее
    Докато не се надигне народа,няма да спрат тези идиоти!!! Хора,в България няма закони!!!! Едни дебили,глупаци трепят народа!!!! Ами око за око,зъб за зъб!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари