Мъж с психични проблеми нападна полицаи в Русе

0
Русенецът е откаран в Центъра за психично здраве
Русенецът е откаран в Центъра за психично здраве Снимка: Facebook / Русе

Русенецът е откаран в Центъра за психично здраве

Днес по обед в центъра на град Русе се е случил инцидент, при който мъж с психични проблеми е нападнал полицаи. Според информацията от Областната дирекция на МВР - Русе, мъжът е бил забелязан да се къпе в сухия шадраван пред операта, когато служители на Инспектората по опазване на обществения ред и сигурност (ИООРС) и общинска полиция са се опитали да го изведат от мястото. Случаят коментираха и потребители в социалните мрежи.

Вместо да изпълни разпорежданията на полицаите, мъжът е реагирал агресивно както словесно, така и физически, което е наложило намесата на допълнителни полицейски сили от Първо районно управление. Служителите на реда са срещнали значителна съпротива, тъй като мъжът е проявил изключителна сила и е било трудно да бъде обезвреден. Наложило се е да се извика допълнително подкрепление от Първо районно управление.

По-късно е установено, че мъжът има психични отклонения, което е и причината за неговото агресивно поведение. След като е бил задържан, той е отведен с полицейски конвой до Центъра за психично здраве в Русе, където е бил настанен за лечение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    23
    Весо кочана
    На една моя колежка много палава мъжът и е полицай някакъв че тя се оплаква че бил все уморен не можел вече да чука а те виж ги се боричкат по цял ден с наркомани и луди по улиците оправяйте си жените ей че някой да не започне да помага
  • 2
    22
    Калоян
    Така ще е вече лудите са много и не ги прибират само ги дрогират всеки месец с по една инжекция или хапчета и ги пускат сред нормалните хора и е нормално да стане беля
  • 3
    21
    Лойд Остин
    До 17 Не пиши от мое име,Мартинчо - и ти като Зеленски ще усетиш черната мамба в олабения си геврек хохохо
  • 3
    20
    Българин
    Луди всякакви…..
  • 5
    19
    до 10
    Ооооо да, със сигурност може да ме ошамари някой деветокласник, особенно ако е назобан с анаболи и кристали :D То и тебе ще те ошамари. А може и да те е шамарил вече. Малка подробност е, че аз не съм част от правоохранителните органи и не се налага да озаптявам хора. Но пък имам правото да ги критикувам.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари