Мъж с 18 криминални регистрации е причинил катастрофата в центъра на София

2

В колата си е возел две деца, приети в болница "Пирогов"

Мъж с 18 криминални регистрации е причинил катастрофата в центъра на София.

Тежкият инцидент стана тази вечер на булевард „Тодор Александров“. При него пострадаха петима души.

Инцидентът се случи около 18:00 часа, когато лек автомобил BMW изгуби контрол и се вряза в спирка на градския транспорт. Свидетели разказват, че автомобилът се е движил с висока скорост, като преди това е помел пешеходец и накрая се е ударил в сграда на хотел.

В автомобила са пътували четирима души - шофьорът, 43-годишен мъж, жена и две деца на възраст 10 и 12 години. Според данни на полицията, шофьорът има 18 криминални регистрации и е настанен във Военномедицинска академия с наранявания на гръдния кош, корема и травма на гръбначния стълб. Той е отказал да бъде тестван за наркотици, а пробата му за алкохол е отрицателна, съобщи БГНЕС.

20-годишната жена, пътуваща на предната седалка, също е пострадала и е настанена във Военномедицинската академия с гръбначна травма. Двете деца, които са били на задната седалка, са приети в „Пирогов“. За щастие, те не са получили сериозни физически наранявания, но са в състояние на силен стрес.

На спирката на градския транспорт, където автомобилът се вряза, е пострадал и 26-годишен мъж, който е приет в болница с фрактури на предмишницата, крака и главата. Инцидентът е предизвикал сериозно затруднение в движението по булевард „Тодор Александров“, като полицаите продължават разследването на случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Даааа
    Винаги е така!!!! Такъв трябва да го затворят!!!! Няма място във ВМА!!! ВЕЧЕ И ПРИСТЪПНИЦИ ЛЕКУВАТ!!!!
  • 9
    3
    Как тъй
    ще отказва тестване за наркотици ? При такова фрапантно произшествие , което е причинил, никакви права няма.И сега ще се шири във ВМА, не къде да е.Големи привилегии за престъпник.
  • 8
    2
    Ами
    Така става!!!! Тези престъпници с множество провинения си върлуват на свобода!!!! Този директно в затвора!!!!
  • 12
    1
    Ето на!!
    КРИМИНАЛ, ПРЕСТЪПНИК, ПОЧТИ УБИЕЦ.. Прокуратурата, Съдът, бъдете безпощадни. Никакви обжалвания на максимална присъда .Докажете, че Темида не е сляпа у нас.Този Скот да се моли 26 годишният младеж да оживее и ако оживее, да не е зеленчук.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари