Мъж потроши табло на енергото с метален лост

3
Вандализъм в село Телиш
Вандализъм в село Телиш

Вандализъм в село Телиш

В късните часове на 12 септември 2024 година, жителите на село Телиш, област Плевен, станаха свидетели на необичаен инцидент. Около 21:25 часа в Районното управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) в град Червен бряг постъпи сигнал за хулиганска проява на една от улиците в селото.

Полицейски екип незабавно е бил изпратен на място, където установил присъствието на 55-годишен мъж. Според първоначалната информация, предоставена от МВР, въпросният гражданин е използвал метален лост, за да нанесе щети върху улично електрическо табло, монтирано на електрически стълб. Засегнатото съоръжение е собственост на "ЕРМ Запад" ЕАД - София.

Органите на реда своевременно иззели металния лост като веществено доказателство. В момента се извършва оценка на нанесените материални щети, чийто размер все още не е окончателно установен.

Заподозреният извършител е бил задържан за срок до 24 часа съгласно Закона за Министерството на вътрешните работи (ЗМВР). Прокуратурата в град Плевен е уведомена за инцидента, който се разглежда като престъпление по член 216, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Разследващ полицай продължава работата по случая, като се очаква да бъдат изяснени мотивите за действията на мъжа и евентуални допълнителни обстоятелства около инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари