Мъж подпали двора си и гора край Годеч

1
Мъж запали сено, което доведе до разрастване на пожар
Мъж запали сено, което доведе до разрастване на пожар Снимка: bTV / Аз, репортерът

Мъж запали сено, което доведе до разрастване на пожар

Вчера следобед село Шума, намиращо се близо до град Годеч, стана свидетел на сериозен пожар, който обхвана гората в местността „Странето“. Инцидентът е предизвикан от местен жител, който решил да запали сено в двора на къщата си. Пламъците бързо се разпространили, обхващайки сухи треви и храсти в района, което довело до неконтролируемо разрастване на пожара.

В резултат на инцидента са изгорели барака и оранжерия, разположени в близост до къщата. Огънят се разпространил и към гората, нанасяйки значителни щети на растителността в местността „Странето“. Местни жители и очевидци незабавно се обадили на спешните служби, които реагирали бързо на инцидента.

На мястото пристигнали екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Пожарникарите се борили със стихията няколко часа, като успели да локализират и потушат пламъците преди те да обхванат още по-голяма територия. За щастие, няма пострадали хора, но щетите по природата и имуществото са значителни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Koga
    Кога ще свършат тия малоумници? Сега персонално да заплати разходите на пожарна и полиция,та дано му дойде акъла в празната тиква!!!
  • 0
    2
    да
    Този е много умен, сигурно е гласувал за величие.
  • 0
    1
    На пиромана прост
    никакви компенсации.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари