Мъж почина след побой в Айтос

0
Жертвата е открита в безпомощно състояние на улица "Рила"
Жертвата е открита в безпомощно състояние на улица "Рила" Снимка: Архив

Жертвата е открита в безпомощно състояние на улица "Рила"

На 24 октомври 2024 година трагичен инцидент потресе град Айтос. 64-годишен мъж загуби живота си след побой на улица "Рила".

Сигнал за човек в безпомощно състояние е подаден в полицията. Пострадалият е бил открит пред дом номер 15 на улица "Рила".

Медицинските екипи незабавно транспортират мъжа в реанимационното отделение, където състоянието му е определено като животозастрашаващо. Въпреки усилията на лекарите, по-късно той губи битката за живот.

В хода на полицейското разследване е установено, че пострадалият е станал жертва на физическа саморазправа след междуличностен конфликт с 45-годишен мъж. Заподозреният е задържан от органите на реда, а случаят е под наблюдението на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    dgd
    Айтос --> мангали, не 100 %, 1000 %.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари