Мъж почина след пътен инцидент в Кюстендилско

0
Той е бил пътник в катастрофирала кола
Той е бил пътник в катастрофирала кола

Той е бил пътник в катастрофирала кола

Мъж на 48 години почина след пътен инцидент в Кюстендилско, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР.

Произшествието е станало вчера малко след 21:30 ч. по пътя, водещ от с. Коняво към областния център. Мъжът е пътувал в лек автомобил, управляван от шофьор на 24 години. Същият е загубил контрол над превозното средство, озовавайки се в крайпътното поле. По-възрастният мъж е транспортиран от екип в болницата в Кюстендил, където е починал.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомен е и дежурен прокурор.

Това е вторият пътен инцидент в рамките на изминалия ден в област Кюстендил, съобщи БТА говорителят на ОД на МВР Катя Табачка, предаде БТА.

В късния следобед вчера на главен път Е-79, при разклона за с. Дяково, 68-годишен водач пострада след удар в товарен автомобил. По-късно е настанен в здравно заведение с комоцио и счупен таз. По случая също е образувано досъдебно производство и е уведомен дежурен прокурор. Като причина за възникналия инцидент се посочва несъобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари