Мъж от Кубрат изпадна в абсурдна ситуация

2
Възможно ли е шофьорска книжка да бъде едновременно редовна и фалшива?
Възможно ли е шофьорска книжка да бъде едновременно редовна и фалшива? Видео: NOVA

Възможно ли е шофьорска книжка да бъде едновременно редовна и фалшива?

Възможно ли е една шофьорска книжка да бъде едновременно редовна и фалшива? Възможно е, но зависи от гледната точка.

Мъж от Кубрат изпаднал в абсурдната ситуация - една държава да твърди, че свидетелството му за управление на моторно превозно средство е издадено напълно законно и отговаря на всички изисквания, в същото време друга държава да твърди, че документът е фалшифициран, предава NOVA.

Мъжът има двойно гражданство. Собственик е на малка строителна фирма. Изпада в шок, когато го спират и му казват, че остава без книжка, защото има съмнение, че си е извадил дубликат на загубена или отнета оригинална.

Мъжът направил и невъзможното, за да докаже невинността си, пътувал неколкократно за собствена сметка до съседна държава, за да иска от тамошните власти да удостоверят, че са му издали легална шофьорска книжка. Минал през невероятни перипетии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 3
    кой знае, кой не знае, само дето сега на тоя ще му изплатят едно сериозно обезщетение за отнетата без основание редовна книжка!
  • 4
    3
    ....
    За който не знае... схемата е.. като ти вземат книжката в БГ, връщаш се в Турция, пускаш документ за загубена шофьорска. Турция не е в ЕС и нямат достъп до единната система и вадят нова. Така може да караш в БГ и да си изкараш 6 книжки.
  • -3
    2
    хи, хи,
    И какво общо имат книжката и застраховката?!? Я ни светни, да научим нещо ново?!? 😁😁😁
  • 10
    1
    Беееее,
    Дейба и мангала, дейба – ако си беше направил застраховка „гражданска отговорност“ нямаше да има проблеми, ама нали е чок тарикат и иска да мине тънко – нека да яде сиренясалия!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари