Мъж опита да се самоубие на връх Околчица

0
34-годишният софиянец е настанен в болница "Пирогов“ с опасност за живота
34-годишният софиянец е настанен в болница "Пирогов“ с опасност за живота Снимка: БГНЕС

Столичанинът е полетял с колата си от рампата

На 16 юли 2024 година, в 20:37 часа, в Районното управление на МВР - Враца е получено съобщение от жител на град София, който е информирал властите, че братовчед му, 34-годишен мъж от София, е оставил послание към близките си, в което се сбогува с тях. Около 20:20 часа същия ден, съобщителят е видял на страницата на братовчед си във "Фейсбук", че е качил снимка с локация от връх Околчица.

След получаването на информацията, екип на Патрулно-постова дейност при Районното управление на МВР - Враца е изпратен на място. Екипът докладва, че в далечината на връх Околчица от рампа за скокове с делтапланер е видян да пада лек автомобил. Своевременно е уведомена Планинската спасителна служба в град Враца, която е реагирала на сигнала.

Пострадалият е бил транспортиран от екип на Центъра за спешна медицинска помощ - Враца в Многопрофилната болница за активно лечение „Христо Ботев“, след което е преведен в Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Н.И. Пирогов“ в град София. Мъжът е настанен с опасност за живота.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари