Мъж обижда и се заканва на работници на "Топлофикация" в Русе

2
Полицейски служители се отзоваха на мястото на инцидента в квартал "Изток"
Полицейски служители се отзоваха на мястото на инцидента в квартал "Изток" Снимка: Dunavmost

Полицейски служители се отзоваха на мястото на инцидента в квартал "Изток"

Вчера, около 12:45 часа, служители от Второ районно управление на МВР - Русе са били изпратени по сигнал за хулиганска проява в квартал „Изток“. Инцидентът е възникнал зад блок „Ела“, където по това време се извършвали ремонтни дейности за подмяна на аварирал топлопровод.

На място униформените служители са установили двама работници от местното топлофикационно дружество, които разказали за напрегната ситуация. По техните думи, докато извършвали необходимите изкопни работи, 53-годишен местен жител внезапно се приближил до тях и влязъл в пререкания. Мъжът започнал да отправя обидни и нецензурни изрази, като същевременно изразил сериозни закани по адрес на работниците.

Конфликтът ескалирал, когато агресивният мъж хванал метална тръба и ударил с нея по една от машините, които извършвали изкопните работи. Вследствие на инцидента, работниците веднага се обадили на полицията, която пристигнала на мястото за броени минути.

Случаят е бил документиран от органите на реда, които са започнали работа по него, като инцидентът е квалифициран като престъпление по чл. 325, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Кольо
    Лоша услуга и високи сметки, това предлага Топлофикация Русе
  • 4
    8
    РУСЕНЕЦ
    Топлофикация са за бой,винаги.
  • 2
    7
    Satan71
    https://www.facebook.com/Satan71/
  • 5
    6
    Satan71
    АЗ съм човека и ако ни ме потърсите за извинение... Много скоро аз щи ви потърся!!!! Днес русенската прокуратура ме оправда... А докато бях в съда , полицаите от Второ РПУ отново бяха на мястото на "инцидента" по жалба на недоволни от геноцида спрямо дърветата граждани на квартала.. Засаждани лично и от мен /като дете на НРБ/ ... По времето на НРБ все още имаше държава, за разлика от сега!
  • 5
    5
    Теди
    След като дьржавата бездейства,започва лична разправа,бой и убийства,има много примери....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари