Мъж изгоря при пожар в дома си във Вълчедръм

0
Нощен пожар отне живота на 62-годишен мъж
Нощен пожар отне живота на 62-годишен мъж Снимка: Асен Игнатов / Архив

Нощен пожар отне живота на 62-годишен мъж

Трагедия разтърси град Вълчедръм в нощта на 20 октомври 2024 година. 62-годишен местен жител е загинал при пожар в своя дом, съобщиха от Районното управление в град Лом.

Сигналът за възникналия пожар е подаден малко преди 00:00 часа от съсед на пострадалия. Огнената стихия е нанесла сериозни материални щети, унищожавайки 120 квадратни метра покривна конструкция и жилищни помещения.

На място незабавно е сформирана дежурна оперативна група, която съвместно с експерт от противопожарната служба в град Монтана е извършила оглед на местопроизшествието. В едно от помещенията е открито напълно обгорялото тяло на собственика на имота, който е живял сам.

За установяване на причината за смъртта, тялото е транспортирано за аутопсия в болницата в град Монтана.

Според първоначалните данни от разследването, трагичният инцидент най-вероятно се дължи на небрежност при боравене с печка на твърдо гориво. Към момента разследващите не са открили следи от умишлен палеж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари