Мъж издъхна в центъра на Перник

0
Мъжът е загубил съзнание докато управлява велосипед
Мъжът е загубил съзнание докато управлява велосипед Снимка: Мая Костадинова / БТА

Мъжът е загубил съзнание докато управлява велосипед

Мъж загина днес в центъра на град Перник, след като му прилошало, докато е карал велосипед. Инцидентът е станал на метри от сградата на "Синдикалния дом" в миньорския град. Сигналът за произшествието е подаден в 12:15 часа, съобщи регионалният говорител на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Перник, Венцислав Алексов.

Мъжът, чието име засега не се съобщава, е бил видян да губи съзнание и да пада от велосипеда си. На място веднага са пристигнали полицейски екипи, които са отцепили района около сградата на "Синдикалния дом". Патрул на полицията и криминалистична лаборатория извършват оглед на местопроизшествието, докато се установяват причините за инцидента.

Тялото на починалия ще бъде транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина - Перник, където ще се извършат необходимите изследвания, за да се установи точната причина за смъртта. Полицията продължава да събира данни от свидетели и извършва допълнителни експертизи.

Случаят остава неясен

Въпреки бързата реакция на полицията и предприетите мерки, причините за смъртта на мъжа остават в процес на изясняване. Случаят е под наблюдение и тепърва предстоят нови детайли. Районът около "Синдикалния дом" остава затворен за движение, докато разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари