Мъж е с опасност за живота след побой в Асеновград

0
Непълнолетен е арестуван за нападение над 23-годишен мъж
Непълнолетен е арестуван за нападение над 23-годишен мъж Снимка: БТА

Непълнолетен е арестуван за нападение над 23-годишен мъж

В Асеновград 16-годишно момче бе арестувано за 24 часа по подозрение, че е нападнало и пребило 23-годишен мъж. Инцидентът е станал в понеделник сутринта, когато на спешния телефон 112 е постъпил сигнал за мъж, намерен в безпомощно състояние на улица „Цар Самуил“.

При пристигането си на място, полицейските служители са установили, че младият мъж е с тежка травма на главата. Пострадалият е бил спешно транспортиран в болница в Пловдив, където веднага е претърпял операция. Въпреки усилията на медиците, животът му остава в опасност.

След оглед на местопроизшествието и предприети оперативно-издирвателни действия, полицията е задържала непълнолетния младеж, заподозрян за тежкото нападение. Образувано е досъдебно производство, като районната прокуратура е информирана за случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    На сапун!
    Като хванете мръсния циганин го набийте на кол – от сфинктера до устата, за назидание на останалите шибани мангали!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари