Масов бой в дискотека във Варна

0
Видеозапис показва охранител, който напада посетител с бухалка
Видеозапис показва охранител, който напада посетител с бухалка

Видеозапис показва охранител, който напада посетител с бухалка

Инцидент в популярно варненско заведение привлече вниманието на правоохранителните органи и обществеността. Прокуратурата във Варна започна проверка по случай на масово сбиване в дискотека, при което пострадаха няколко души. Видеозапис, предоставен от очевидци на телевизия NOVA, показва тревожни кадри от инцидента.

На записа се вижда как охранител на заведението нанася удари с метална бухалка по човек, лежащ на земята. Според свидетелски показания, конфликтът е възникнал между две групи посетители. Един от участниците в сбиването, идентифициран като украински гражданин, е нападнал няколко души, включително охранител на клуба. Впоследствие същият мъж е бил повален на земята и атакуван с бухалка.

Представители на охранителната фирма, отговаряща за сигурността в заведението, засега се въздържат от коментар по случая. Те увериха, че се извършва вътрешно разследване на инцидента.

Районният прокурор на Варна Невена Илиева коментира ситуацията: "От едната група са около 20 млади мъже. A от другата страна са няколко украински граждани. Групите са изведени извън дискотеката. На кадрите се вижда, че един от украинските граждани лежи на земята и е ударен няколко пъти с бухалка от лице, което сме установили, че е охранител в заведението. Предстои да се анализират всички доказателства, за да бъдат установени и разпитани и други свидетели, освен тези, които до настоящия момент сме установили. Трябва и да се прецени характерът на телесните повреди. По първоначални данни те са леки. Трябва и евентуално да се прецени какво обвинение и на кого следва да бъде повдигнато."

В резултат на сбиването петима души са получили леки телесни повреди. По случая е образувано досъдебно производство. Прокуратурата продължава да събира доказателства и да разпитва свидетели, за да изясни всички обстоятелства около инцидента.

Случаят повдига въпроси за сигурността в нощните заведения и адекватността на реакцията на охранителния персонал при конфликтни ситуации. Очаква се разследването да даде отговори на тези въпроси и да определи отговорността на всички замесени страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Запознат
    Всеки знае,че няма по жалки алкохолици и наркомани от хохълите - бой неговата мама и после процес по бързата процедура и на фронта
  • 1
    5
    Азовец
    Всички хохълски отпадъци,които бягат от мобилизацията ги чака това!Който бяга от фронта ще бъде сурово наказан!Това включва както хохъли така и поддръжниците на фюрер зеленски в България!Доколкото знаем са около 4%-та така че имаме повиквателни за всички!
  • 1
    4
    Българин
    Респект за охранителя,а бандеровската свиня веднага да бъде екстрадиран да брани кур-ск!
  • 2
    3
    Учуден
    Не съм учуден,че хойхълска свиня е в дъното на всичко,дано да са му строшили някоя и друга кост,браво на охранителя и бой по усраинските свине!
  • 1
    2
    Куролап Зеленски
    Да идва при мен на фронта,не го бийте много!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари