Маскирани и въоръжени мъже обраха магазин във Варна

0
Извършителите си тръгнали с касата с дневния оборот
Извършителите си тръгнали с касата с дневния оборот Видео: NOVA

Извършителите си тръгнали с касата с дневния оборот

Въоръжен грабеж в магазин за хранителни стоки във Варна в събота вечерта. Двама маскирани мъже нахлули и заплашили продавачката с пистолети. Те си тръгнали с касата с дневния оборот, в която имало около 1600 лева.

"Двамата мъже нахлуват на 29 юни вечерта. Около 22:30 часа. Те избутват продавачката и искат касата. Момичето няма как да натусне СОТ бутона, тъй като е далече от него. Продавачката е с доста голям уплах". Това разказа в ефира на "Здравей, България" по NOVA собственикът на магазина Миглена Борисова.

На запис от охранителните камери се вижда как преди крадците в магазина влиза жена. "Тя е клиент, но е водила със себе си кучета. Затова е стояла пред магазина. Когато мъжете дошли, са я накарали да влезе, но кучетата са я дърпали навън. Жената не е искала да влезе, държала е вратата, но един от крадците я е принудил", заяви Борисова.

По думите ѝ в района наскоро е имало подобни нападения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Кристал Груп
    Кристализирали са,липсата...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари