Мащабно спининг парти завладява Русе на 20 октомври

2

Събитието ще се проведе на кея

На 20 октомври на кея в град Русе ще се проведе най-голямото спининг парти - "Spinning by the Flow". Организирано с подкрепата на Община Русе, събитието ще премине в три последователни класа: от 17:00 часа - "flow", от 18:00 часа - "classic", а от 19:00 часа - "strong".

"Spinning by the flow" ще включи 8 треньора, над 40 колелета, DJ и много изненади.

За повече информация: Flamingo Spinning: +359 88 7088318, The Rush Spinning Sport Club: +359 89 8652406, Aura Sport: +359 87 6699695.

Спининг е интензивна форма на аеробна тренировка, която се изпълнява върху специален стационарен велосипед, известен като спининг байк. Тази активност комбинира кардио натоварване с елементи на сила и издръжливост, като акцентира върху мускулите на краката, корема и долната част на тялото.

Основната концепция на спининг тренировките е симулирането на колоездене при различни условия – изкачване на хълмове, спринтове по равен терен и високоинтензивни интервали. Тренировките обикновено са групови, водени от инструктор, който задава ритъма и мотивира участниците чрез различни музикални композиции. Инструкторите също така насърчават редуване на позициите – изправяне, седене и промени в съпротивлението на велосипеда.

Тренировката е подходяща за хора от различни възрастови групи и нива на физическа подготовка, тъй като интензивността може да бъде персонализирана чрез настройване на съпротивлението на велосипеда. Множество изследвания и тестове са доказали, че спинингът не натоварва ставите. Това е популярен избор за хора, които търсят бързо изгаряне на калории, подобряване на сърдечно-съдовата издръжливост и тонизиране на мускулите. Тази спортна активност не се влияе от атмосферните условия и е прекрасен начин за заклетите велосипедисти да останат във форма през цялата година.

Резултатът от спининга е изчистване на подкожните мазнини, което става посредством поддържане на по-висок пулс, който повишава телесната температура на организма, което от своя страна, води до усилено горене на мазнини. При една 45-50 минутна тренировка се изгарят над 500 калории.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ...
    СПИНИНГ Е ВИД РИБОЛОВ ! ! ! Друсането на цици си го наричайте по друг начин.
  • 0
    1
    Марко
    Спининг?бря бря бря
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари