Мъртво пиян шофьор катастрофира с детето си в колата

1

Мъжът с отнета книжка е ударил в автомобил, в който е пътувало 4-членно семейство

Дете пострада в катастрофа, причинена от шофьор с отнета книжка и 2,79 промила алкохол край Горна Оряховица. Според информация от Областната дирекция на МВР - Велико Търново, инцидентът се е случил около 11:00 часа на пътя между селата Драганово и Долна Оряховица.

При катастрофата са се сблъскали два леки автомобила. Водачът на единия автомобил е бил в нетрезво състояние и с отнето свидетелство за управление. С него в колата е пътувало неговото дете, което е пострадало при инцидента. След удара детето е транспортирано в болница със счупен крак.

В другия автомобил е пътувало четиричленно семейство, включващо двама възрастни и две деца. Те също са откарани в лечебно заведение, като в момента се установява дали имат наранявания.

Заради катастрофата, пътят в този участък е временно затворен. Полицията е организирала пренасочване на трафика през село Янтра, за да осигури безопасността на пътуващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Ей.....
    ....да се беше убил на място тоя изверг , а не детенцето да е потърпевшо !
  • 7
    3
    Надежда Крупская
    И после разправяйте, че домашната среда е най-добра за децата. Домашната среда трябва да е нормална, а това дете може да бъде убито. Ето - вече е счупено. Това е средна телесна повреда с опасност за живота. Ходи разправяй, че майката и бащата мислят и правят най-доброто за децата си. Българската Темида е сляпа, глуха, няма и парализирана. Това дете е обречено...
  • 16
    2
    Този
    Баща е за затвора,ама директно!!! Този изрод щом е пиян към 11 часа,за какво става въпрос!!! И на всичкото отгоре вози детето си!!! Боже,прибери си грешниците си!!!!
  • 17
    1
    Балканеца
    В никакъв случай не е рунтав празногляв мангал. Крайно време е да ги тикат по затворите подобни примати.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари