Мартин Венев: Съпругата ми е най-всеотдайната майка на света!

0
Биляна Петрова е била видяна за последно в района на "Централни хали" в София
Биляна Петрова е била видяна за последно в района на "Централни хали" в София Снимка: Личен архив

Издирват майка на две деца в София, съпругът ѝ призовава за помощ

Съпругът на изчезналата Биляна Юлианова Петрова призова обществеността за съдействие в издирването ѝ. Мартин Венев сподели информация за случая в сутрешния блок "Денят започва" по БНТ, като изрази благодарност за многобройните получени сигнали и потвърди, че властите са уведомени.

Мартин Венев

Последно забелязана в центъра на столицата

Биляна Петрова е била видяна за последно в района на "Централни хали" в София. Тя е с височина около 170 сантиметра, облечена в черни дрехи и тъмносиньо яке с бежова пухкава яка. Косата ѝ е била вързана на опашка.

Венев апелира: "Искам да помоля, ако някой има някаква информация, да се обади на 112".

Възможна причина за изчезването

Съпругът описва Биляна като изключително всеотдайна майка, но допуска възможността за влошено емоционално състояние: "Но може би някаква следродилна депресия се е превърнала в по-силна тревога и несигурност в себе си, и просто може би малко неадекватна да е била".

Той предполага, че емоционално изтощение може да е довело до нейното изчезване: "Може би нещо да е "прегоряла" и това да е причината за нейното изчезване".

Съвместни усилия в издирването

Венев подчерта сътрудничеството с Министерството на вътрешните работи (МВР) в опитите за локализиране на съпругата му: "Подадохме сигнал към МВР. Работим заедно".

Властите и близките на Биляна Петрова продължават интензивното ѝ издирване, като разчитат на подкрепата на обществеността за успешното ѝ откриване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Истинска майка
    Курва веднъж-курва за цял живот! Жалко за децата!
  • 3
    1
    Az
    И да я намерят, тя е пълнолетна и ще поиска да се запази тайната. Защо е избягала ли? А ми прочетете подобни истории и ще разберете. В тези истински истории става дума за любовник.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари