Мартин Ковачев: Очаквам "Дунав" да е по-добър

0
Нов сезон, нови надежди за "Дунав" (Русе)
Нов сезон, нови надежди за "Дунав" (Русе) Снимка: ФК Дунав / Архив

Нов сезон, нови надежди за "Дунав" (Русе)

Отборът на "Дунав" (Русе) се готви за своя трети пореден сезон във Втора лига. През предишните две кампании, тимът успя да затвърди своето име сред конкурентите, които винаги се съобразяваха с "драконите" независимо дали мачовете се провеждаха на тяхна територия или в Русе.

Настроението в отбора преди старта на първенството е оптимистично. Старши треньорът Мартин Ковачев сподели пред Sportal.bg подробности за подготовката и очакванията на отбора.

„Подготовката ни протече според програмата. Изпълнихме всичко, заложено в нея. Смятам, че сме подготвени да влезем в първенството. Работихме и по селекцията, за да комплектоваме състава. Предстои трети пореден сезон във Втора лига. Целта е с всеки следващ да бележим израстване. Мисля, че открихме грешките, които допуснахме досега и сме извлекли поуки, за да не ги повтаряме. Очаквам "Дунав" (Русе) да се представи по-добре през новия сезон“, заяви Ковачев.

През изминалите две години "Дунав" се утвърди като стабилен отбор във Втора лига, привличайки вниманието както на съперници, така и на фенове. Новият сезон носи нови надежди и амбиции, а усилията на треньорския щаб и играчите са насочени към подобряване на постигнатите резултати.

"Дунав" (Русе) ще разчита на обновена селекция от играчи, която според треньора ще допринесе за повишаване на конкурентоспособността на отбора. Целта е ясна – всеки следващ сезон да се надгражда постигнатото, като се извличат поуки от допуснатите грешки.

Стартирането на новия сезон ще покаже дали усилията, вложени в подготовката, ще се оправдаят и дали "Драконите" ще успеят да реализират своите амбиции за израстване и по-добри резултати във Втора лига.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Fft
    Виждаме, че сте вкарали много млади футболисти от школата, очевадно е нали?
  • 0
    1
    Боро
    Имам една идея физическата подготовка на футболистите да се води от треньори по академично гребане. Така ще се подобри силата и издръжливостта на играчите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари