Мартин Карбовски: Протестите днес са рехави и излишни

1
Журналистът призовава за преосмисляне на дневния ред в страната
Журналистът призовава за преосмисляне на дневния ред в страната Снимка: martinkarbowski.com

Журналистът призовава за преосмисляне на дневния ред в страната

Журналистът Мартин Карбовски коментира актуалните протести и контрапротести в страната, като ги определи като рехави и излишни. В публикация в профила си във Facebook. Карбовски посочва, че въпреки усилията на различни групи да се организират и изразяват недоволството си, истинските проблеми на България остават на заден план.

Той отбелязва, че президентът вече е подписал промените, което според него слага край на разгорещените спорове около сексуалното образование в училище. „Браво и точка – край със секса в първи клас“, пише Карбовски, като подчертава, че вниманието трябва да бъде насочено към далеч по-важни въпроси.

Журналистът изтъква, че в дневния ред на държавата и политиката има далеч по-сериозни проблеми като пожари и водни режими, които застрашават живота и сигурността на гражданите. „Нито един политик, освен общинарят Контрера, не е казал и дума за такива истински опасности, екзистенциални такива“, коментира Карбовски. Той изразява изумление от липсата на внимание към тези проблеми и обвинява политическата класа в блокаж и саботаж на всичко важно.

Карбовски отправя силно предупреждение към българските граждани, като твърди, че държавата се разпада, докато отделните хора остават в забрава. „Изтребват ви, осъзнайте се, държавата се троши като бисквита, отделният човек зъзне в забрава“, пише той. Според него, докато хората остаряват и децата бягат от страната, тези на върха ще оцелеят.

Журналистът призовава за преосмисляне на приоритетите в обществото и за сериозно внимание към проблеми като природните бедствия и управлението на ресурсите. „Оправете си дневния ред!“, завършва Карбовски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Възмутително поведение
    от страна на "народните"представители.Нито една дума не обелиха нито за пожарите, нито за водните режими.А би следвало да дадат предложения за излизане от положението, че и някой лев да дадат от незаслужените си заплати на бедстващите.Боклуци!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари