Мария Шарапова инвестира в замразяването на яйцеклетки

0
Тенис иконата споделя, че този подход помага на жените да балансират между кариера и личен живот
Тенис иконата споделя, че този подход помага на жените да балансират между кариера и личен живот Снимка: ЕПА / БГНЕС / Арвхив

Тенис иконата споделя, че този подход помага на жените да балансират между кариера и личен живот

Мария Шарапова предприема нова стъпка в света на инвестициите, насочвайки се към компанията Cofertility, която предоставя иновативна възможност за жените. С този проект се предлага замразяване на яйцеклетки безплатно, при условие, че половината от тях ще бъдат дарени на двойки с репродуктивни проблеми. Бившата руска тенисистка подкрепя идеята, като споделя, че този процес е особено ценен за професионалните спортистки, които могат да се фокусират върху кариерата си, без да се тревожат за личния си живот.

Мария Шарапова обяснява, че този подход осигурява на жените ценно време, което им позволява да не вземат прибързани решения за връзки. Според нея замразяването на яйцеклетки е начин за удължаване на кариерата без да се жертват бъдещите планове за семейство. Тя признава, че в младежките си години не е имала възможност дори да мисли за връзки, но винаги е знаела, че в бъдеще ще иска да стане майка.

В момента Мария е майка на малкия Теодор, роден от британския милиардер Александър Гилкс. Тя става майка на 35 години и наскоро се завърна на "Уимбълдън", този път като зрител, заедно със семейството си – 20 години след триумфа си на турнира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари