Марчела Абрашева: Възможен е кабинет с плаващи мнозинства

1
Прогноза за управлението в следващите месеци
Прогноза за управлението в следващите месеци Видео: NOVA

Прогноза за управлението в следващите месеци

В предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS социологът Марчела Абрашева направи задълбочен анализ на политическата ситуация в страната. Тя сподели своите наблюдения относно възможностите за формиране на ново правителство.

"Не виждам по какви теми депутатите могат да бъдат съгласни, за да са ни полезни. Много се надявам все пак да не сменим изцяло нещо неработещо, което можем да поправим", заяви Абрашева в ефира на телевизията.

Възможни сценарии за управление

Според социолога са възможни два основни варианта за управление - правителство на малцинството или кабинет с плаващи мнозинства. Абрашева изрази становището си, че ГЕРБ - СДС няма да предприема реформи в рамките на настоящия парламент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари