Марая Кери скърби за майка си и сестра си

1
Майката и сестрата на певицата починаха в един и същ ден
Майката и сестрата на певицата починаха в един и същ ден Снимка: БТА

Майката и сестрата на певицата починаха в един и същ ден

Известната певица и петкратна носителка на наградата "Грами", Марая Кери, обяви трагичната новина за загубата на своите майка и сестра в специално изявление.

"Сърцето ми е разбито, защото загубих майка си през почивните дни. За съжаление, в същия ден, и сестра ми загуби живота си," сподели певицата в емоционалното си послание.

Марая Кери разкрива, че е благодарна за възможността да прекара последната седмица с майка си, като допълва, че иска да запази правото си на уединение в този труден за нея момент. Подробности около причините за смъртта на майка ѝ и сестра ѝ не бяха разкрити.

Сложни семейни отношения

Въпреки световната слава и многобройните успехи в музикалната индустрия, личният живот на Марая Кери често е белязан от трудни и болезнени отношения с най-близките ѝ хора. Майката на певицата, Патриша Кери, почина на 87 години. Отношенията между двете жени са били сложни, като през годините е имало редица конфликти и разногласия.

Още по-напрегната е била връзката на Марая със сестра ѝ Алисън, която почина на 63 години. Алисън е имала своите собствени проблеми и често е попадала в заглавията на медиите със скандални изказвания и дела срещу Марая. След излизането на мемоарите на певицата, отношенията между двете сестри се влошиха допълнително, което доведе до съдебни спорове.

Марая Кери - една от най-успешните певици в света

Въпреки личните трудности, Марая Кери продължава да бъде една от най-успешните и обичани изпълнителки на световната сцена. С пет награди "Грами" и множество хитове, тя се утвърди като една от иконите на поп и R&B музиката.

Известна с хитовете си като "Hero", "We Belong Together" и разбира се, коледния хит "All I Want for Christmas Is You", Марая Кери остава не само вдъхновение за милиони, но и символ на силата и упоритостта в лицето на трудностите.

Призив за уважение към личния живот

С оглед на трагичните обстоятелства, певицата моли своите фенове и медии за разбиране и уважение към личния ѝ живот в този тежък момент. Много от почитателите на Кери изразиха съболезнованията си в социалните мрежи и изпратиха подкрепата си към нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари