Малкият герой Матеяс се нуждае от нашата подкрепа

0
Момченцето от рождението си се бори с множество здравословни проблеми
Момченцето от рождението си се бори с множество здравословни проблеми Снимка: Личен архив

Момченцето от рождението си се бори с множество здравословни проблеми

Трогателна история за борба и надежда разтърси социалните мрежи. Малкият Матеяс, който от рождението си се бори с множество здравословни проблеми, се нуждае от подкрепата на обществото за продължаване на лечението си в чужбина.

Родителите на Матеяс споделиха своята история във Facebook страницата "Детство за Матеяс", разкривайки трудностите, през които преминават. "Нашето най-малко детенце се бори смело и стоически от първия ден на тази земя с диагнозите си", споделят те, изброявайки сериозните здравословни предизвикателства пред детето - детска церебрална парализа, епилепсия, вътрешна хидроцефалия, желязодефицитна анемия и бронхиална астма.

Въпреки тежките диагнози, семейството не се предава. През годините Матеяс е преминал през 24 операции на крачетата, множество терапии и курсове на лечение. Сега пред тях стои нова възможност - лечение в болница Шпайзинг в Австрия, което би могло да подобри значително качеството на живот на детето.

За да осъществят това лечение, родителите се обръщат към обществеността с молба за финансова подкрепа. "Молим ви да ни помогнете да съберем тези пари, в които са събрани надеждата и вярата ни, обичта и всеотдайността ни, силата на Матеяс и неговото желание да ходи, да тича, да играе", апелират те.

Кампанията предлага различни начини за подкрепа - от споделяне на информацията в социалните мрежи до директни дарения по банкова сметка, чрез PayPal или SMS. Всяко дарение, независимо от размера му, приближава Матеяс до шанса за по-добро бъдеще.

Дарителска сметка:

ТИТУЛЯР: МАТЕЯС ЗЛАТЕВ ЗЛАТЕВ

IBAN:BG32 UNCR 7000 1525 6510 93

BIC:UNCRBGSF

БАНКА UniCredit Bulbank

към фондация https://pavelandreev.bg/campaign/detstvo-za-mateyas

https://www.paypal.me/mateqs.

Можете да му помогнете и като изпратите SMS към DMS номер 17 777 с текст MATEYAS

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари