Малкия Буда влиза в затвора за изнасилване на непълнолетна последователка

0
Непалецът Рама Бахадур Бомджон се укриваше от правосъдието от 2020 година насам
Непалецът Рама Бахадур Бомджон се укриваше от правосъдието от 2020 година насам

Непалецът Рама Бахадур Бомджон се укриваше от правосъдието от 2020 година насам

Непалецът Рама Бахадур Бомджон, познат на своите десетки хиляди почитатели като Малкия Буда, бе осъден на десет години затвор за изнасилване на непълнолетна негова последователка. Това съобщи британският вестник "Дейли мейл".

Магистратите в Непал постановиха и парично обезщетение за жертвата в размер на половин милион местни рупии, което се равнява на около 4000 щатски долара. Това решение дойде след дългогодишно укриване на Бомджон, който бе арестуван в началото на тази година в близост до столицата на Непал – Катманду.

Тридесет и три годишният Рама Бахадур Бомджон се укриваше от правосъдието от 2020 година насам. Това е първата му присъда, но той е обвиняем и по други дела за изнасилване на непълнолетни лица. Освен това, Бомджон е заподозрян във финансови измами в особено големи размери. При обиск, извършен от полицията в началото на 2024 година, в дома му са открити пари в брой на стойност 2 милиона долара, луксозни мобилни телефони и скъпи компютри.

Рама Бахадур Бомджон стана известен през 2005 година, когато като 15-годишен обяви, че е прекарал месец без да пие вода, да приема храна и без да спи. Тази изява доведе до това, че неговите последователи го обявиха за Малкия Буда и той организира култ около своята личност.

Тези разкрития хвърлят светлина върху мрака зад образа на Рама Бахадур Бомджон, който дълго време бе идеализиран от своите последователи, но сега се разкрива в друга светлина пред обществото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Ало
    Вие пишете, аз обичам да ви чета коментарите.Мен ме блокираха два пъти вече тук
  • 2
    2
    русенец
    Нашите бузинесмани и бузинес уомънки очакват вносът на непалци да им спаси бизнеса.:) Успех!:)
  • 14
    1
    Браво, ама....
    А тук, в България, кога най-сетне ще видим Големият Буда в затвора?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари