Малката Вики се нуждае от помощ

0
Да помогнем на Вики
Да помогнем на Вики

Да помогнем на Вики

Невена Огнянова стартира благотворителна кампания в платформата PavelAndreev.BG с цел набиране на средства за операция на малката Виктория Светлинова Раданова. Кампанията, озаглавена "Да помогнем на Вики", призовава добросърдечни хора да се включат в усилията за осигуряване на нормален живот на Вики.

Историята на Вики

Историята на Виктория започва преди три години и десет месеца, когато тя се ражда със специфично здравословно състояние. При раждането си, детето е било записано като момче поради наличието на израстък, наподобяващ мъжки полов орган. Две седмици по-късно, след редица изследвания, включително и генетични тестове в Националната генетична лаборатория, става ясно, че Вики е от женски пол и диагнозата МОНОЗОМИЯ Х клас е отхвърлена.

За да може Вики да води нормален живот, е необходимо да се извърши специализирана операция. Единственият подходящ специалист, който Невена Огнянова успява да намери, се намира в Сърбия. Опитите да се осигури операция в България, включително в "Пирогов" при д-р Пеев, завършват неуспешно, което довежда майката до отчаяние и търсене на помощ в чужбина.

Финансовите трудности

Сумата, необходима за операцията, е непосилна за Невена Огнянова и нейното семейство. Като самотен родител и личен асистент на дъщеря си, тя няма странични доходи или спестявания. Тази реалност налага нуждата от външна помощ. Невена споделя: "Моля Ви, добри хора, помогнете на Вики да има нормалния живот, от който всяко дете се нуждае, с прекрасното детство, което заслужава. Благодаря на всеки, който ще подаде ръка или ще сподели призива ми! Единствената ми надежда сте Вие, с Вашите големи сърца!"

Как можете да помогнете?

Кампанията в платформата PavelAndreev.BG предоставя възможност на всеки желаещ да подкрепи Вики и нейната майка в борбата им за нормален живот. Даренията ще помогнат за покриване на разходите за операцията в Сърбия, която ще позволи на Вики да се развива и живее като всяко друго дете.

Подкрепата може да бъде изразена не само чрез финансови дарения, но и чрез споделяне на кампанията и историята на Вики с по-широка аудитория. Всяка помощ, била тя малка или голяма, е от значение и може да направи разлика в живота на Вики и нейното семейство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари