МАКС КЛУБ открива есенния сезон на 2024 година

2
Над 15 концерта с разнообразни музикални стилове очакват русенската публика
Над 15 концерта с разнообразни музикални стилове очакват русенската публика Снимка: МАКС КЛУБ

Над 15 концерта с разнообразни музикални стилове очакват русенската публика

Популярното място за жива музика в Русе - МАКС КЛУБ, представи своята програма за предстоящия есенен сезон, обещавайки разнообразие от музикални изпълнения и стилове. Клубът ще посрещне редица български и чуждестранни изпълнители от края на септември до края на декември.

Програмата стартира на 28 септември с изпълнение на PRIMO & PRIMO American Songs от Виена, последвано от трибют на Iron Maiden от варненската група POWER SLAVE на 5 октомври. Любителите на рок музиката ще имат възможност да се насладят на изпълненията на румънската група OneNightStand на 12 октомври и софийската COOL DEN на 19 октомври.

Октомври ще завърши с двойно изпълнение на RAMPART от София и ELVENPATH от Франкфурт на 26-ти. Ноември ще започне с трибют на Alice in Chains от групата CONFUSION на 2-ри, последван от съвместен концерт на ХРИСТО ЛАМБРЕВ и МИТКО АТЛАНТИК на 9-ти.

Специално внимание заслужава участието на FRANK PANE от групата Bonfire, който ще свири заедно с ПАВЛИН МАНЕВ на 14 ноември. Русенският джаз фестивал ще бъде представен с джем сешъни на 15 и 16 ноември.

Програмата продължава с изпълнения на BLUES CARTEL от Пловдив на 23 ноември и софийската група SEATTLE NIGHT 47 LIVE на 30 ноември. Декември ще започне с концерт на BLACK ROSE от Благоевград на 7-ми, последван от изпълнения на ИРИНА ФЛОРИН на 14-ти и русенската група ПоПоКаТе5л на 21-ви.

Годината ще завърши с два последователни концерта - НИКЕЦА SHOW на 27 декември и HAMMERDANCE на 28 декември.

"Max club" напомня, че всички концерти започват в 22:00 часа и препоръчва на посетителите да направят резервации на телефон: 0877 905 499.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    еди
    само олигофлени
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари