Македонски пожарникари гасят пожар на границата с България

1
Спасителните екипи борят стихията и по въздух, и по земя
Спасителните екипи борят стихията и по въздух, и по земя

Спасителните екипи борят стихията и по въздух, и по земя

Македонските пожарникари продължават безспирната си борба с разразилите се пожари в четири различни общини - Долнени, Македонски брод, Старо Нагоричане и Ново село, съобщава телевизия "Телма". Въпреки че пожарът край Ново село беше овладян преди няколко дни, той отново се е разгорял и създава нови предизвикателства за спасителните екипи.

В момента на територията на Северна Македония са активни 20 пожара. Тези огнени стихии се гасят както от земята, така и от въздуха, за да се предотврати тяхното разпространение и застрашаване на населението. Властите уверяват, че към момента няма непосредствена опасност за жителите на засегнатите области.

Въпреки уверенията на властите, пожарникарите продължават да работят денонощно в тежки условия. Снощи командирът на Териториалното противопожарно звено - Щип, Благой Ренджов, е пострадал по време на гасенето на пожар на старото сметище между щипските селища Пребег и Мерите. Той е приет в болницата в Щип за медицинско лечение.

Пожарите в региона подчертават колко важна е координацията и усилията на противопожарните екипи. Те работят неуморно, за да предотвратят по-големи щети и да запазят живота и имуществото на хората. Международната общност също изразява своята подкрепа и готовност да помогне при необходимост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    лотсън до шеврок
    един чичко отишъл в офис и изтеглил кредит ... подписал се КЪДЕТО НАМЕРИЛ НА ВСЕКИ бял А4 усвоил парите и излязъл по работа ... малко по-късно от офиса му звъннали че има грешка в условията на заема и го викнали, чичкото обаче вече бил на път и се разбрал да мине да преподпише ... когато отишъл след седмица му дали вече готов договор с неговия личен подпис ... как е възможно гдбоп дава отговор : двулазерни резерви
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари