Майката на Никол Кидман внезапно почина

0
Тежка лична загуба попречи на актрисата да присъства на церемонията във Венеция
Тежка лична загуба попречи на актрисата да присъства на церемонията във Венеция

Тежка лична загуба попречи на актрисата да присъства на церемонията във Венеция

Актрисата Никол Кидман не успя да получи своята награда на филмовия фестивал във Венеция, след като беше засегната от тежка лична трагедия – внезапната загуба на своята майка, Джанел Кидман. Новината за кончината ѝ е съобщена малко след пристигането на Кидман в италианския град, което е довело до нейната липса на събитието.

Изявление от името на актрисата беше прочетено от режисьорката на филма, Халина Рейн. В него Кидман споделя своята мъка и почита паметта на своята майка: „Пристигнах във Венеция, за да науча, че моята красива и смела майка, Джанел Кидман, току-що е починала“, гласи текстът. „В шок съм и трябва да се върна при семейството си. Но тази награда е за нея. Тя ме оформи, тя ме напътстваше и тя ме създаде. Изключително съм благодарна, че мога да кажа името ѝ пред всички вас чрез Халина. Животът и изкуството се сблъскват по сърцераздирателен начин, и сърцето ми е разбито“, допълва Кидман в изявлението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари