Майката на Филип: Пияните, дрогираните и агресивните убийци на пътя да си получат заслуженото

2
Делото за смъртта на 15-годишния Филип започна по същество
Делото за смъртта на 15-годишния Филип започна по същество Видео: NOVA

Делото за смъртта на 15-годишния Филип започна по същество

Нов опит за старт на делото за смъртта на 15-годишно момче на столичната улица "Гурко". Подсъдим за престъплението е 37-годишният Петър Тодоров.

Той е обвинен, че пиян блъска с автомобила си и убива на място на 14-годишния Филип, който пресичал на пешеходна пътека улица „Генерал Гурко“. Случаят е от септември миналата година.

Според експертизи по делото, Тодоров е карал с около 88 километра в час и с 2,1 промила алкохол в кръвта.

Днес бяха изслушани двама свидетели от общо шестима призовани. А преди заседанието, майката на загиналото момче поиска доживотна присъда за Петър Тодоров.

"Надявам се на максимална присъда, защото това заслужават пияните, дрогираните и агресивните убийци на пътя, които мачкат навред децата ни. Нашите деца няма да видят повече слънцето, аз никога няма да видя моето дете абитуриент, той никога няма да познае любовта", заяви Николина Петкова, майка за загиналото момче, цитирана от NOVA.

"Аз вярвам в нещастието на хората, те го преживяват. Това, което не разбирам, е как винаги когато има заседание има недоволства, се иска мъст, а не справедливост. В арабските държави дават на близките да убиват с камъни, тук карат близките съдът да убива, вместо тях. Не е редно!", смята Капка Гергинова, адвокат на Петър Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Русенка
    Капка иска да получи едни пари от обвиняемия.Тя се издържа от хонорара. Хич не и пука кой е убит, какъв е той и колко много изгуби България от загубата на поредното отгледано с любов и образовано дете. “Това, което не разбирам, е как винаги когато има заседание има недоволства, се иска мъст, а не справедливост. В арабските държави дават на близките да убиват с камъни, тук карат близките съдът да убива, вместо тях. Не е редно!” Капка ни призовава да се избием с камъни! Кажи ма, Капке! Каква справедливост предлагаш по твоята скала на справедливостта?! То пък и Капка не можа да измисли нещо по-умно! Жалко за България!
  • 4
    2
    Да
    Ти като адвокатка,защо не разсъждаваш трезво!!!!!!! Ти какъв човек си????? Ако твоето дете беше ..........щеше да пееш друга песен!!!!!! Направо доживотен затвор за този изверг!!!!!
  • 7
    1
    Нечовешко изказване на
    Някаква си адвокатка.Не си човек, не си жена, родена да бъдеш майка, Капке.Колко си жалка.Само възмездие око за око, смърт за смърт ще оправи нещата.Не е справедливо да отнемаш живот и да продължаваш да живееш своя, все едно нищо не е станало.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари