Майка търси дъщеря си една година, докато тялото ѝ е в склад на моргата на болница

0
Лечебното заведение не уведомило близките и загубило тялото на пациентка
Лечебното заведение не уведомило близките и загубило тялото на пациентка Снимка: Facebook

Лечебното заведение не уведомило близките и загубило тялото на пациентка

Семейството на 31-годишната жена от Сакраменто, Калифорния, заведе дело за 25 милиона долара срещу болницата, където тя е починала, обвинявайки я в небрежност. Инцидентът се случва през април 2023 година, когато младата жена, която страдала от диабет тип 1, била хоспитализирана след усложнение от диабетна криза.

Само два дни по-късно, Джеси Питърсън говори с майка си Джинджър Конги по телефона и я моли да я вземе от болницата. Това обаче е последният път, когато майката и дъщерята се чуват. Три дни по-късно, когато Джинджър се обажда в болницата, за да получи информация за дъщеря си, от там ѝ казват, че Джеси е напуснала лечебното заведение на своя глава. Обезпокоена, майката започва активно издирване, включително разлепяне на листовки и свързване с полицията, която я добавя в списъка на изчезналите лица.

Година по-късно, през април 2024 г., семейството получава ужасяващо известие: смъртният акт на Джеси е бил издаден, но тялото ѝ не било открито веднага. След дълго издирване, то било намерено в хладилен склад извън болницата, напълно разложено, което прави невъзможно провеждането на аутопсия и установяване дали е имало медицинска грешка.

Жената, диагностицирана с диабет тип 1 на 10-годишна възраст, е била хоспитализирана около 20 пъти през живота си заради усложнения, свързани със заболяването, включително два пъти през месеците преди смъртта ѝ. Семейството обвинява болницата за това, че не ги е уведомила своевременно за смъртта на Джеси и че е загубила тялото ѝ, което довежда до делото за 25 милиона долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари