Магомед Рамазанов стартира с убедителна победа в Париж

0
Единственият ни представител в свободната борба срази канадеца Александър Робърт Муурс
Единственият ни представител в свободната борба срази канадеца Александър Робърт Муурс Снимка: Facebook

Единственият ни представител в свободната борба срази канадеца Александър Робърт Муурс

Магомед Рамазанов донесе първа победа за България в свободния стил на олимпийските игри в Париж.

Магомед Рамазанов постигна историческа победа за България в свободния стил на олимпийските игри в Париж. В категория до 86 килограма, Рамазанов надви канадеца Алекзандър Муур с впечатляващ резултат от 12:2 точки и технически туш.

Борецът започна силно, като поведе с 4:0 точки още след първата част. В началото на втория период Муур успя да намали преднината до 4:2, но Рамазанов бързо възстанови контрола, отбелязвайки осем поредни точки. Така, 01:33 минути преди края на двубоя, българинът завърши с технически туш.

С тази победа, Рамазанов се класира за четвъртфиналите, които ще се проведат по-късно днес. Там той ще се изправи срещу представителя на Узбекистан Джавраил Шапиев, като схватката им е насрочена за около 14:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    N/A
    Браво! Добре, че са чурките та да имаме "български" отбор по борба....
  • 1
    1
    Ушев
    Нац.отбор по борба на БГ е филиал на СССР, бе. Чеченци, украинци, узбеки........за да лекуват болните амбиции на ловешко/тетевенското жуже, което е агент на ДС и перач на комунистически пари. Ай сиктир!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари