Любо Киров: Господ ме пощади заради децата!

0
Певецът разказва за чудото на магистрала „Тракия“ и възстановяването си след опасна операция
Певецът разказва за чудото на магистрала „Тракия“ и възстановяването си след опасна операция Снимка: Любо Киров / Facebook

Певецът разказва за чудото на магистрала „Тракия“ и възстановяването си след опасна операция

Популярният певец Любо Киров разказва как Господ го е пощадил да не умре след тежка катастрофа на магистрала „Тракия“. Изпълнителят продължава да потръпва при спомена за инцидента, когато автомобилът му, изхвърлен от пътя заради мокра настилка, многократно се е ударил в мантинелата. В колата тогава се е намирала и майка му, което прави оцеляването им още по-невероятно.

„Беше истинско чудо, че останахме живи!“, споделя Любо, благославяйки съдбата си. След инцидента, въпреки липсата на сериозни травми, изпълнителят веднага поема към Бургас за концерт, който бил насрочен за същата вечер. Днес, оглеждайки се назад, певецът вярва, че Господ го е спасил заради благотворителната дейност, с която активно се занимава, пише България Днес.

Любо Киров е един от водещите музиканти в България, който се посвещава на каузи за подпомагане на деца в нужда, особено такива, които имат нужда от лечение в чужбина.

„Не е толкова трудно да помогнеш. Аз съм човек, който се опитва да направи добри неща с това, което най-добре умее – музиката“, споделя той. Тежките здравословни проблеми в страната го карат да се чувства дълбоко разтърсен, особено когато става въпрос за деца, страдащи от церебрална парализа. Той се е срещал с много родители, които търсят лек за децата си, и е силно разочарован, че лечението със стволови клетки, достъпно в чужбина, все още не е възможно в България.

Певецът не само помага на другите, но и сам е преминал през сериозни изпитания. Първоначално е претърпял тежка травма на крака, която го е възпряла от участия за дълго време. Но още по-страшно е било, когато апандиситът му се е спукал, предизвиквайки перитонит – състояние, което може да бъде смъртоносно. Благодарение на успешна операция в ИСУЛ, Любо Киров успява да се възстанови. По време на престоя си в реанимацията, той е преживял странни моменти, които го карат да се замисли за крехкостта на живота и мястото на смъртта в човешкото съществуване.

Когато го попитат дали се страхува от смъртта, певецът отговаря спокойно: „Не“. Според него, всички някой ден ще напуснем този свят, и най-важното е да оставим уроците си на другите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Бжцьфхйкъ
    Аджаба,защо е напуснал пътното платно???? Дали пък не е карал с висока скорост на мокра надтилка?????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари