Любезен жест в такси трогна варненка

0
Инициативата на шофьора показва как малките жестове могат да направят деня по-хубав
Инициативата на шофьора показва как малките жестове могат да направят деня по-хубав Снимка: БТА / Архив

Неочаквана почерпка в таксиметров автомобил зарадва майка и дете ѝ

Приятна изненада в таксиметрова кола във Варна предизвика вълна от положителни коментари в социалните мрежи. Доника Стойкова сподели във Фейсбук групата "Забелязано във Варна" необичайно преживяване по време на кратко пътуване с детето си.

"Това е почерпка за моите клиенти, но само ако родител позволи!", обяснил шофьорът, когато детето забелязало бонбони и сок на задната седалка.

Стойкова описва колата като чиста и ухаеща приятно, а шофьорът - като изключително любезен. Въпреки краткото разстояние от 2,5 километра, преживяването оставило трайно впечатление у майката и детето.

"Детето естествено щастливо [попита] "Може ли да си взема?" Казвам "Да" ... детето благодари сърдечно за почерпката", разказва Стойкова.

Тя споделя, че въпреки умората в края на работния ден, пътувала с удоволствие, без да чува обичайните оплаквания за политическата ситуация в страната.

Постът на Стойкова предизвика вълна от положителни коментари:

"Скоро се возих в същото такси, младо и много възпитано момче, което беше заредило всякакви бонбони и още най различни лакомства...... браво... Мога само да го поздравя и наистина му пожелая много работа и повече доволни клиенти!", сподели Ясен Станчев.

"Ооо и аз съм пътувала със същото такси! Също като вас, останах впечатлена от чистотата, милото отношение и "комплимента" на шофьора към своите клиентите. Беше младо момче. В горещите летни дни, предвидливо беше "заредил" в "джобовете" на вратите и бутилки с минерална вода, от която се възползвах. Не помня номера на таксито, но фирмата е "Триумф", използвам само тях и мога да кажа, че почти всички шофьори са много мили и полагат грижи за колата си. Адмирации!", разкри друга доволна клиентка.

"Браво! Това е Триумф! И аз със съпруга ми пътувахме до военна болница и сме възхитени от отношението!!!", потвърждава друга.

Много потребители изразиха и надежда подобни жестове да се превърнат в обичайна практика сред таксиметровите шофьори във Варна и други градове.

Инициативата на шофьора показва, че малките жестове на внимание могат да направят деня на клиентите по-приятен и да подобрят цялостното преживяване при използване на таксиметрови услуги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари