Лицемерие до кръв

1
От доста години името ми е забранителен списък, обяви Мартин Карбовски във Фейсбук
От доста години името ми е забранителен списък, обяви Мартин Карбовски във Фейсбук Снимка: БГНЕС

От доста години името ми е забранителен списък, обяви Мартин Карбовски във Фейсбук

От доста години името ми е във всякакви списъци, които генерират заплахи, обиди и присмех. Забранителни списъци на медии и рекламодатели. Поощряването на този тормоз беше приоритет на ДБ, ПП, лично на Лена Бориславова и много други работници на Грантово поле.

Днес те протестират срещу списък, който изисква учители да се определят - дали ще спазват закон. Въпросът е меродавен и не подлежи на списък правен от Възраждане, а на вече готов такъв, който протестира закона.

Войната на списъци, клетви и пожелания за смърт започнахте вие. Вие, които днес виете срещу списък правен от самите вас. Вие, които обвинявате нас в разделение и фа|||изъм. Истината е. Че фа|||измът е изобретение ваше - когато списъкът е ваш, се нарича демокрация. Когато списъка не ви изнася - Ф@шизьм е.

За мен остана да знам. Тази война започнахте вие. И кървавото лицемерие е ваше оръжие.

Мартин Карбовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Фък дъ УКР
    Мартин Карбовски е много прав - в момента квичат ДеБил-ПеПерастите,които правеха списъци на неудобните медии.квичат до посиране,но не трябва да им се обръща особено внимание,нека да квичат.ДеБил-ПеПерастията трябва да бъде изрината от България за да бъдем отново нормална държава!
  • 0
    5
    До 2
    Кой е типичен рушлямски сопол, ти ли ? Чакай да отгатна - освен рушлянски сопол си и бесарабски хомосексуален трол,познах ли ?
  • -1
    4
    Фък дъ РФ
    Чужденци, които искат да се преместят в Русия, защото споделят руските ценности пред тези в собствените си страни, могат да кандидатстват за временно пребиваване, без да знаят руски език и история. Това се посочва в указ на президента Владимир Путин, публикуван в понеделник, съобщава "Интерфакс". Москва ще издаде списък от държави, чиято политика противоречи на традиционните руски духовни и морални ценности, които ще имат право да се възползват от привилегията. В указа Путин нарежда на администрацията си да приема кандидати, които искат да отидат в Русия като политически емигранти, без да предоставят документ, потвърждаващ "владеенето на руски език, познаване на историята на Русия и основите на законодателството на Руската федерация".
  • 0
    3
    фена на Путин
    Марто, голям си ! Обичаме те и те уважаваме. Мохикан, насред полето от продажни педерасти и нагаждачи.
  • -1
    2
    Типичен рушлямски
    СОПОЛ
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари