Линейка се преобърна в Асеновград

0
Автомобилът на Спешна помощ се е ударил с лека кола
Автомобилът на Спешна помощ се е ударил с лека кола Снимка: Facebook / ЗА по-добър живот в Асеновград

Автомобилът на Спешна помощ се е ударил с лека кола

Тежка катастрофа се разигра тази вечер в град Асеновград, след като линейка се преобърна при сблъсък с лека кола. Инцидентът е станал на оживеното кръстовище до пазара, според очевидци.

Първоначалната информация сочи, че линейката и леката кола са се ударили малко след 18:00 часа, като от силата на удара медицинският автомобил се е преобърнал. На мястото веднага са пристигнали полицаи, които затвориха част от кръстовището за движение, за да се осигури безопасност и да се направи оглед на ситуацията.

Според свидетели на инцидента има пострадали, но техният брой и състояние все още не са уточнени, става ясно от публикация във Facebook. Малко след катастрофата на място е пристигнала втора линейка, за да окаже помощ на пострадалите. Към момента не е ясно дали преобърналата се линейка е превозвала пациент или е била на път към спешен случай.

Tепърва ще се изясняват точните причини за сблъсъка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари