Линейка пропадна в необезопасен ВиК изкоп в Казанлък

0

Спешните медици са отивали на адрес за бебе с висока температура

Инцидент с линейка на Спешна помощ разтревожи жителите на град Казанлък. Автомобилът на медицинския екип пропадна в необезопасен изкоп на улица "Петьо Ганин", докато бързаше към адрес за оказване на помощ на едногодишно бебе с висока температура.

Инцидентът се случи по време на ремонтни дейности, извършвани от "Водоснабдяване и канализация" (ВиК) - Казанлък. Въпреки че по улицата се извършват строителни работи, тя не е била затворена за движение. Ситуацията е била допълнително усложнена от падналия дъжд, който е напълнил изкопите с вода, правейки ги още по-трудно забележими и опасни за преминаващите превозни средства.

В резултат на инцидента линейката е получила сериозни повреди. Ходовата част на автомобила е била засегната, а страничното огледало - счупено. За щастие, никой от медицинския екип не е пострадал сериозно.

Благодарение на бързата реакция на диспечерите от Центъра за спешна медицинска помощ, друг свободен екип е бил незабавно изпратен, за да поеме случая с болното дете. Това е предотвратило потенциално забавяне в оказването на медицинска помощ на малкия пациент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Аз
    Тия от ВИК ма много прости бе и им все едно каква трагедия могат да предизвикат Живи престъпници.Сега ще ги покрият, както винаги.А общината защо не инспектира калпавата им работа.Навързани всички като свински черва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какъв е най-яркият ви спомен?
- Веднъж гледах как един заварява.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари