Личният лекар на Матю Пери призна в съда, че е съпричастен към смъртта му

0
Доктор Марк Чавес се съгласи с обвиненията, че е снабдявал Пери с кетамин
Доктор Марк Чавес се съгласи с обвиненията, че е снабдявал Пери с кетамин Снимка: Матю Пери / Facebook / Архив

Доктор Марк Чавес получи забрана да практикува медицина

Лекарят на Матю Пери се призна за виновен по обвинения, свързани със смъртта на актьора

Доктор Марк Чавес, личният лекар на звездата от култовия сериал "Приятели" Матю Пери, се яви пред съда в Калифорния, където призна вината си за съпричастност към смъртта на актьора, информира БНТ. 54-годишният медик се съгласи с обвиненията, че е снабдявал Пери с кетамин - силно психоактивно вещество, използвано като анестетик.

Снимка: АР / БТА

Съдебното решение предвижда до 10 години лишаване от свобода за Чавес, като допълнително му е наложена забрана да практикува медицина. Тази мярка цели да предотврати бъдещи подобни инциденти и да защити други потенциални пациенти.

Разследването сочи, че освен доктор Чавес, ключова роля в трагичния инцидент е изиграла и друга личност, известна в престъпните среди като "кетаминовата кралица". Двамата са посочени като основни фигури, допринесли за фаталния изход в живота на обичания актьор.

Матю Пери, познат на милиони фенове като незабравимия Чандлър Бинг от сериала "Приятели", беше открит в безжизнено състояние в джакузито на луксозния си дом в Холивуд. Това трагично събитие шокира почитателите му по целия свят.

В своята автобиография Пери споделя, че именно ролята на Чандлър е била спасителният пояс в живота му. Тази откровеност прави загубата му още по-болезнена за феновете и колегите му от шоубизнеса.

Случаят с Матю Пери повдига сериозни въпроси относно злоупотребата с предписани медикаменти и отговорността на здравните специалисти. Той подчертава необходимостта от по-строг контрол върху разпространението на опасни субстанции и по-ефективна подкрепа за хората, борещи се със зависимости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Заради 99% от депутатите, останалите имат лоша репутация!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари