Левон Хампарцумян: Ако българските политици бяха в корпоративния свят, щяха да са изхвърлени с шутове

2
Хората не са изморени от избори, а от предложенията, които им правят, за да гласуват, счита банкерът
Хората не са изморени от избори, а от предложенията, които им правят, за да гласуват, счита банкерът Видео: NOVA

Хората не са изморени от избори, а от предложенията, които им правят, за да гласуват, счита банкерът

"Представянето на българските политици, ако беше в корпоративния свят, щяха да са изхвърлени с шутове още преди години. България е последна в Европейския съюз и всичко останало. Хората не са изморени от избори, а от предложенията, които им правят, за да гласуват". Това заяви банкерът Левон Хампарцумян.

Според него по-добрият вариант е да има избори, докато не се сглоби работещ парламент. „Трябва да си сложим националните приоритети, за да започне правителство да работи по тях”, допълни той, цитиран от NOVA.

Левон Хампарцумян коментира и влизането на България в еврозоната. „Стресът да се преместим в еврозоната е точно толкова голям, колкото на тези, които пресичат българо-гръцката граница, отивайки там на почивка. Отиват в еврозоната”, категоричен беше банкерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Фък дъ РФ
    Г-н Левон Хампарцумян е невероятно интилигентен, умен и достоен човек! Радетел за Европейска и Атлантическа интеграция на България. Това е и големия му "грях" пред русофилистичните отпадъци, които видимо и тук не спират да го оплюват.
  • 0
    4
    Фък дъ РФ
    “Разбирам, че руснаците имали някаква “архитектура”, тези, които в 21 век нямат ток. Та ето малко данни за “архитектурата им” като авторски права: Зимен дворец и “Ермитаж” – автор Бартоломео Растрели (италианец) Летен дворец на Петър I – автор Доменико Трезини (швейцарец) Мариински дворец – автор Щакеншнайдер (германец) Михайловски дворец – автор Карло Роси (италианец) Юсуповски дворец – автор Жан-Батист Вален-Дьоламот (французин) Екатеринински дворец – автор Йохан Фридрих Браунщайн (германец) Александровски дворец – автор Джакомо Куаренги (италианец) Исакиевски събор – автор Югюст Рикар дьо Монферан (французин) Мраморен дворец – автор Антонио Риналди (италианец) Мариински театър (Петербург), Болшой театър (Москва) – автор Алберто Кавос (италианец) Борса (Петербург) – Тома дьо Томон (французин) Петропавловска крепост (Петербург) – автор Жозеф Гаспар Ламбер дьо Герен (французин) И не щеш ли КРЕМЪЛ – автор Пиетро Антонио Солари (италианец).”
  • -2
    3
    Мунчо
    Мазен плужек. Този продаде най-голямата държавна банка, в резултат на което години получаваше 200К заплата! Да, правилно, не съм сбъркал нулите! И сега раздава акъл. Инженер-химикът.
  • 14
    2
    Балканеца
    В едно нормално общество и тоя щеше да е изхвърлен с шутове. Но това не пречи да го разнасят по всички медии все едно е някаква институция. Тоя, дето казваше че българите били прости и не можели да вземат решения за еврозоната. Явно за медиите е важно мнението на такива.
  • 13
    1
    Българин
    Пишкосмук ХампарЕбан забравя да спомене,че ако не бяха същите тези български политици,той нямаше да е "топ банкер" с химическото си образование!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари