Лена Бориславова: Да сте видели ИТН да се борят срещу някой друг освен ПП-ДБ?

2
За какво точно се борят шоумените от ИТН? Нещо друго освен омраза и простотия предлагат ли?
За какво точно се борят шоумените от ИТН? Нещо друго освен омраза и простотия предлагат ли? Снимка: Лена Бориславова / Facebook

За какво точно се борят шоумените от ИТН? Нещо друго освен омраза и простотия предлагат ли?

Лена Борисова, бивш говорител на "Продължаваме Промяната", отправи остри критики към партия "Има такъв народ" (ИТН) в социалната мрежа Facebook. В емоционален пост тя постави под въпрос политическите приоритети и действия на формацията, водена от Слави Трифонов.

"Да сте видели ИТН да се борят срещу някой друг освен ПП-ДБ?", пита реторично Борисова, намеквайки за фокуса на партията върху атаки срещу бившите управляващи, вместо върху конструктивна политика.

Борисова повдига въпроси относно липсата на реакция от страна на ИТН по актуални теми като твърденията за купуване на гласове. "Да е написал Слави един ред за ситуацията с купуването на гласове от Пеевски и Борисов?", пита тя.

"А някаква политика да сте прочели или чули, зад която застава ИТН? За какво точно се борят тия шоумени, освен за заплата, щото тая тяхната телевизия нещо не потръгна? Как ще подобрят живота ви? Нещо друго освен омраза и простотия предлагат ли?", допълва Бориславова.

Бившият говорител на "Продължаваме Промяната" критикува и подхода на Трифонов към медиите, споменавайки скорошен инцидент с журналистка. "Атаката към всеки, който задава неудобни въпроси или осветлява простотиите и лъжите на представителите на ИТН, започва да се превръща в спорт за господин Трифонов", коментира Борисова.

В заключение, Борисова споменава за започнала проверка от Министерството на вътрешните работи (МВР) по сигнал, подаден от нея и Явор Божанков, относно инцидент в последния ден на работа на Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    18
    Ти да видиш!
    И гледай как, въпреки пословичния ми мързел, ще впрегна цялата си воля и ще отида да гласувам за ИТН. Ей така, на инат!
  • 1
    17
    Мухахахахаха
    До 13 - мангал бесарабски,ти познаваш ли майка си или само си чувал за нея от разказите на тир паркинга ? Била ли е с мустак като ЕугЛена ?
  • 3
    16
    хи, хи,
    Ами правилно мушичке, той увисналия кво да го правиш, освен да го оместиш от крачол в крачол!😜
  • -4
    15
    Мухахахахаха
    До 14 Преместих си го в другия крачол ...
  • 2
    14
    мушичке,
    нали нееднократно ти казаха, че като мълчиш поне изглеждаш умен!😁😁😁
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари