Лекари спасиха крака на мъж, отрязан при сбиване в Раднево

1
Медицински екип от Университетската болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ извърши спасителна интервенция
Медицински екип от Университетската болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ извърши спасителна интервенция Снимка: БГНЕС

Медицински екип от Университетската болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ извърши спасителна интервенция

Лекарите от Университетската болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора постигнаха изключителен успех, като успяха да възстановят отрязан крак на 34-годишен пациент.

Стефан Киров, който пострада тежко при масов бой в Раднево, е пристигнал в болницата в критично състояние. В инцидента Киров губи крака си, който е бил отрязан с остър предмет. След бързата реакция на медицинския екип, воден от доц. д-р Недко Димитров и д-р Христо Абрашев, започва сложна операция по възстановяване на крайника, съобщи БГНЕС.

Продължителна и сложна операция

Операцията е продължила повече от шест часа и е преминала успешно, както обясниха доц. д-р Недко Димитров и д-р Христо Абрашев. Лекарите изразиха надежда, че пациентът ще се възстанови бързо и без усложнения. Стефан Киров сподели, че се чувства добре и изказа огромна благодарност към екипа, който го е спасил.

Инцидентът в Раднево

Масовото сбиване в Раднево, при което Киров е пострадал, се случи на 19 юли вечерта. В резултат на конфликта пострадаха тежко двама души - Стефан Киров и друг мъж на 45 години, който също е бил откаран в болница с порезни рани по крайника.

Инцидентът включва още шест души на възраст от 17 до 44 години, сред които и една жена. Всички участници в сбиването бяха задържани от полицията.

По случая са образувани досъдебни производства под надзора на Районна прокуратура - Стара Загора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Малииий!
    Бахти гнусния, мазен циганин! Да бяхте му отрязали и другия крак, да е сигурно, че няма да посегне на някой старец заради пенсията му! И топките му да бяхте отрязали, чунким и ние да сме сигурни, че никога, ама НИКОГА мангалът няма да прави чаавета!
  • 7
    4
    Спонсор
    И като оздравее МАНГАЛА, Ша е паркиран на стол пред супермаркета в ЦЕНТЪРА, щото на другия в МААЛА ТА МАНГАЛИТЕ не дават на него! Те тъй са закърмени от жалостивите БЪЛГАРИ!
  • 9
    3
    ???
    Колко струва на данъкоплатците този гнусен черен циганин без здравни осигуровки?
  • 9
    2
    dgd
    В Америка първо 10 полицая ще си изпразня пълнителите по участниците. Ще презаредят и ще продължат да стрелят. След това, ако някой случайно е оцелял и му спасят крака става длъжник на болницата до живот - стотици хиляди долари дългове за операцията. Гнусна сган.
  • 13
    1
    Въпрос
    Браво на лекарите е малко в случая.Неврохирург,Съдов хирург,Ортопед,Медицински сестри поне три.Анастезиолог и анастезиолигична сестра също.Някой консултация с колеги Кръвопреливания.Етноса ще оцени ли направеното или пак ще продължават да налитат на лекари,сестри,линейки? Етноса да отблежа,Аз. Поклон на българските лекари Тук здравната каса да се изръси най малко двойно за всички участвали в операцията.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари