Лазар Насар проследи успеха на брат си Карлос от Русе

17
Лазар Насар проследи успеха на брат си Карлос от Русе
Лазар Насар проследи успеха на брат си Карлос от Русе Видео: Русе Медиа

По-големият брат на олимпийския шампион живее и работи в дунавския град

Лазар Насар, по-големият брат на олимпийския шампион по вдигане на тежести Карлос Насар, в момента живее и работи в град Русе. След триумфалното участие на своя по-малък брат в Париж, Лазар е изпълнен с гордост и емоции, които сподели в кратко интервю пред Русе Медиа.

Вълнуващият момент за Лазар настъпва по време на работа, когато той следи със затаен дъх представянето на Карлос на голямото спортно събитие. Въпреки че е бил зает с клиенти, Лазар не може да скрие радостта си и споделя:

„Бях на работа, но радостта ми трябваше да е по-тиха. Карлос вдига, а аз имам клиенти. Казах им да изчакат малко, защото гледам. Това е огромна радост. Все още не сме се чули, но вярата му в Бог не отстъпи назад!“

Освен личните емоции, Лазар споделя и радостта на цялото семейство, което следи състезанието от различни краища на България. Той изразява удовлетворение, че родителите им са имали възможността да бъдат свидетели на успеха на Карлос на живо в Париж, докато баба му и дядо му са следили събитието от Червен бряг.

„Голям празник за цяла България“, добавя Лазар, показвайки колко много означава тази победа не само за тяхното семейство, но и за цялата страна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари