КЗП предупреждава за опасни прахосмукачки на пазара

0
Philips подменя батерии на популярни модели прахосмукачки
Philips подменя батерии на популярни модели прахосмукачки Снимка: Philips

Philips подменя батерии на популярни модели прахосмукачки

"Versuni Romania S.R.L" предприема превантивни мерки за безопасността на потребителите, като доброволно изтегля от пазара батерии за определени модели прахосмукачки Philips. Информацията за това постъпи в Комисията за защита на потребителите, като се отнася за моделите XC2011, XC2012, XC3031, XC3032, XC3033, XC3131, XC3132 и XC3133 от сериите XC2000 и XC3000 Vacuum Cleaner Sticks.

Компанията е установила малък брой инциденти, при които батерията се е възпламенила след силен удар. Това може да се случи при тежко падане на уреда или след поредица от по-леки удари. Въпреки че рискът е оценен като нисък, "Versuni Romania S.R.L" взема отговорно решение да замени потенциално опасните батерии безплатно за своите клиенти.

Потребителите, които притежават засегнатите модели, могат лесно да проверят дали техният продукт е част от кампанията за изтегляне. За целта е създаден специален уебсайт на адрес https://www.wega.infotip-rts.com. Освен това, компанията е осигурила телефонна линия за връзка с клиентите на номер +359 2 800 80 77. Линията е активна от понеделник до петък между 09:00 и 17:00 часа.

Препоръчително е всички собственици на прахосмукачки Philips от посочените модели да се възползват от възможността за безплатна подмяна на батерията, за да гарантират безопасното използване на своите уреди в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари