Курсантите в Академията на МВР започват деня с физзарядка в 6:00 часа сутринта

0

Физическа подготовка и правни знания вървят ръка за ръка в обучението

Първокурсниците в Академията на Министерството на вътрешните работи демонстрират силна мотивация и ентусиазъм по време на въвеждащото си обучение.

"Здрав дух в здраво тяло" – това е мотото, с което започва денят на бъдещите служители на реда. Точно в 6:00 часа сутринта курсантите започват деня си със сутрешна физическа зарядка, показвайки своята решителност да изградят силен характер и добра физическа форма.

През изминалата седмица първокурсниците са показали забележителен стремеж към активно трениране и усвояване на нови знания и умения. Тяхната цел е ясна – да станат по-добра версия на себе си и след четири години да бъдат отлично подготвени служители на Министерството на вътрешните работи.

Програмата на курсантите е интензивна и разнообразна. След сутрешната физзарядка, денят продължава със занятия по строева подготовка, която е ключова за изграждането на дисциплина и работа в екип. Освен това, младежите се запознават подробно с нормативната уредба, която ще бъде основата на тяхната бъдеща професионална дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ертъг
    Деветдесет процента от тия тулупи на държавна хранилка до живот. По отраканите след време ще се влеят в организираната престъпност. И едва няколко момчета ще служат вярно на народа, но и част от тях ще откажат като почнат да ги мачкат началниците и мафията от парламента. И какво остана една ластачка пролет не прави...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари