Кулинарен спектакъл: Шеф Джанфранко Киарини пристига в Русе

1

Двудневен гастрономически спектакъл в дунавската столица

Един от най-изтъкнатите майстори-готвачи в световната кулинария - шеф Джанфранко Киарини, заедно със своята съпруга Анна Киарини, ще представят изключително кулинарно преживяване в град Русе. Събитието ще се проведе в кафе-ресторант "Sapiens" на 29 и 30 ноември 2024 година.

Впечатляваща кариера и международно признание

Професионалният път на шеф Киарини се простира над три десетилетия, през които е усъвършенствал уменията си в престижни ресторанти с отличия "Мишлен" и луксозни хотели по целия свят. Образованието си получава в Instituto de Alta Gastronomia във Венецуела и престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu в Париж. Работил е с водещи имена в световната кулинария, сред които шеф Ален Дютурние и шеф Хайнц Бек.

Устойчиво развитие и локални продукти

Заедно със съпругата си Анна, двамата управляват бутиковия ресторант "Dieci" в България - уникално заведение, което се отличава със своята енергийна и водна независимост. Ресторантът използва продукти от собствено производство, включително зеленчуци, плодове, билки и мед.

Специално меню за русенци

По време на двудневното събитие, гостите ще имат възможността да опитат специално създадено 10-степенно меню, приготвено от шеф Киарини. Местата за това изключително кулинарно преживяване ще бъдат ограничени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари