Кристиан и Теодора са загиналите младежи при катастрофата в Пловдив

0
Криминалисти смятат, че вероятно Кристиан е шофирал с близо 200 км/ч
Криминалисти смятат, че вероятно Кристиан е шофирал с близо 200 км/ч Снимка: Facebook

Майката на шофьора Кристиан е служителка в КАТ

Кристиан Екмекчиян е загиналият 21-годишен шофьор, който тази нощ се разби с джип "Рейндж Ровър" на бул. "Руски" в Пловдив. Той е син на служителка на КАТ от отдел “Регистрации".

Тежкият пътен инцидент стана около 3:30 ч. нощес на бул. "Руски" в града под тепетата, в близост до кръстовището с бул. "Шести септември".

Екипите, пристигнали на мястото на удара, бяха потресени от гледката - луксозният джип буквално е бил разполовен след удар в дърво. Криминалисти смятат, че вероятно Кристиан е шофирал с близо 200 км/ч. в малките часове на нощта, пише Труд. Все още не е ясно дали в кръвта му са открити алкохол и дрога.

На място е констатирана смъртта на 21-годишния шофьор и пътничка до него, на 20 години. Тя се казва Теодора Николова.

С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    10
    Spermaman
    Обяснявам...просто педалчето е любител на белия прашец и сигурно пуши по кутия от 14 годишен.
  • 4
    9
    мммм
    Някой може ли да ми обесни как този човек е на 21 години?! Прилича минимум на около 30-35 годишен мъж. На друга снимка в нета се виждаха и много бръчки по челото му, които определено не се появяват на 21 години.
  • 7
    8
    Цветан
    Поредните боклуци,без мозьк,жалка дьржава сме,без закони,без правосьдие,без правителство,без здравеопазване,едно нищо,начело с престъпници и гангстери..срам,срам
  • 25
    7
    Димитрова
    МИ браво, 21-годишен лека му пръст, ама пуснал брада като отшелник все едно е на 50, а пък приятелката му, светла й памет, но доста сполучливо имитира фолкаджийка с надуити устни или направо казано си мяза на курве и то не на 20, а поне на 30-35 години! Тъй че огледало на изкривените ценности и преобърнатата държава, в която живеем с последните 20 години. ГРажданите за европейско развитие на България, разбирай мутрите с дебелите протфейли и още по-дебелите вратове наложиха този "ценностен" модел на хулиганско, дебелашко, нагло поведение. Ами вижте как говори и как се държи един Бойко Борисов и си правете изводите. Щото тези загинали деца са копирали като малки точно този модел на държание и липса на възпитание и неспазване на правила, за да стигнат дотук. И като си помисля, че 26% отново искат да гласуват за ГЕРБ< направо ми идва и на мен да се кача с някой батко в мерцедеса и не с 200, ами с 300 да караме, защото май е по-добре в тази държава да не си жив!
  • 16
    6
    фостата
    Корвар и ковра. Не е голяма загуба.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари