Кремъл: Разполагането на американски оръжия в Германия прави Европа мишена

0
Европа се разпада. Европа не изживява най-добрия си момент, заяви Дмитрий Песков
Европа се разпада. Европа не изживява най-добрия си момент, заяви Дмитрий Песков Снимка: Сергей Гунеев / РИА Новости

Европа се разпада. Европа не изживява най-добрия си момент, заяви Дмитрий Песков

В скорошно изявление, прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков предупреди, че разполагането на американски ракети в Германия може да превърне европейските столици в мишени за руските ракети. Това изказване беше направено на руския държавен телевизионен канал "Россия 1".

"Имаме достатъчен капацитет да задържим тези ракети, но потенциалните жертви са столиците на тези държави", заяви Песков, подчертавайки парадокса, при който "Европа е мишена за нашите ракети, а нашата страна е мишена за американските ракети в Европа".

Песков също така твърди, че подобна конфронтация може да подкопае Европа като цяло - по същия начин, по който Студената война приключи с разпадането на Съветския съюз. Според него Европа се намира в криза и повторението на историята е неизбежно.

"Европа се разпада. Европа не изживява най-добрия си момент. При различна конфигурация повторението на историята е неизбежно", каза той.

На срещата на върха на НАТО, Белият дом обяви, че от 2026 година периодично ще разполага в Германия оръжия с голям обсег, включително крилати ракети "Томахоук", като възпираща мярка. "Упражняването на тези модерни способности ще демонстрира ангажимента на Съединените щати към НАТО и приноса им към европейското интегрирано възпиране", заявиха американските власти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    22
    Мухахахахаха
    Пак смях на парцали с клоуна Куролап Зеленски :) Та нали в столиците на европейските държави живеят децата на целия УСраински и бандеронацистки елит бе палячо.ще убивате децата си ли? бухахахахаха имали потенциал да възпрат хиперзвуковеи ракети ......буахахахахаха.... руснаците ви направиха бандеронацистката кочина на саздърма с дронове от картон, тоя ще възпира хиперзвукови ракети бухахахахаха....
  • 0
    21
    Мухахахахаха
    Пак смях на парцали с клоуна Пеерасков :) Та нали в столиците на европейските държави живеят децата на целия москалски елит бе палячо. ще убивате децата си ли? бухахахахаха имали потенциал да възпрат хиперзвуковеи ракети ......буахахахахаха.... украинците ви направиха петролните рафинерии на саздърма с дронове от картон, тоя ще възпира хиперзвукови ракети бухахахахаха....
  • 0
    20
    Фък дъ УКР
    Всъщност исках да кажа: Яката страх тресе шайката фенове на нашмърканата киевска вулва. Предусещат мършляците, че текат последни дни за гнусната бандеронацистка педерация. Дращят се едни и същи гупости в този коментарник за възхвала на друсаните УСраински примати, неспособни и копче за дреха да произведат, в надежда поне малко да бъде изчистен имиджа на кочината. Но всичко това е обречено, бавно и сигурно бандеронацистката педерация, подобно на суха фекалия, носена по течението на събитията, се носи към канала на човешката история.
  • 0
    19
    Фък дъ РФ
    Яката страх тресе шайката фенове на плешивата кремълска вулва. Предусещат мършляците, че текат последни дни за гнусната азиатска педерация. Дращят се едни и същи гупости в този коментарник за възхвала на пияните руски примати, неспособни и копче за дреха да произведат, в надежда поне малко да бъде изчистен имиджа на кочината. Но всичко това е обречено, бавно и сигурно азиатската педерация, подобно на суха фекалия, носена по течението на събитията, се носи към канала на човешката история.
  • 1
    18
    Ф16
    Порим хохълска вата вече трета година, ха-ха-ха.Ще ви разпорим кочината бандеронацисти.Европа е мишена,но съвсем скоро зеленясалото насрано киевско джудженце ще увисне на въжето,а всякакви евроГейски войнолюбци ще запеят руски песнички,начело с фон дер ЛайНен хахахах
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари